Május 31-ig lehet pályázni az Európai Vállalkozásfejlesztési Díjra

díj, nyertes, győztes

2023-ban is kiírásra kerül az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj pályázati felhívás, a vállalkozásfejlesztést támogató projekteket, kezdeményezéseket 2023. május 31-ig lehet benyújtani.

 

„Az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj” felhívás Európa-szerte keresi a vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó szervezetek, vállalkozások legsikeresebb kezdeményezéseit, méltatja és bemutatja a legjobb gyakorlatokat, felhívja a figyelmet a vállalkozás mint létforma hozzáadott értékeire – olvasható az Európai Bizottság felhívásában.

A díj hat kategóriában nyerhető el:

  1. A vállalkozói kedv ösztönzése.
  2. A vállalkozói ismeretek bővítése.
  3. A digitális átállás támogatása.
  4. Az üzleti környezet fejlesztése és a vállalkozások külpiacra lépésének elősegítése.
  5. A fenntartható átállás ösztönzése.
  6. Vállalkozás a társadalmi esélyegyenlőségért.

A nemzetközi Zsűri Fődíját, amely bármely kategóriából kikerülhet, az a pályázat kapja meg, amely Európa legkreatívabb és leginspirálóbb vállalkozói kezdeményezésének bizonyul.

A díj elbírálása két fordulóban történik. A hazai fordulóban két pályázó kerül elismerésre, akiket ezt követően jelölnek a díj európai szakaszába. Az európai nyerteseket egy nemzetközi szinten is elismert tagokból álló zsűri választja ki. Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2023 novemberében kerül sor, Spanyolországban.

A legfontosabb információk:

  • A pályázatok beküldésének határideje: 2023. május 31. A pályázati anyagokat a kkv@gfm.gov.hu e-mailcímen várja a Gazdaságfejlesztési Minisztérium. A felhívás dokumentációja ezen a linken érhető el. 
  • Az európai forduló kezdete: 2023. július 21. A Díjjal és a nevezéssel kapcsolatos további információk itt érhetők el.

Copyright @ KAVOSZ Minden jog fenntartva