NAPI AGRÁR

Víziónkként fogalmaztuk meg minden magyar mikro-, kis- és középvállalkozás támogatását, hitelfelvételi pozíciójának fejlesztését, akik szintén célként tűzték ki maguk számára a fejlődést és a lehetőségek kiaknázását.

Az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukcióban résztvevő, ágazati képviselők és a közreműködő intézetek között kapcsolati fejlesztő- és szakmai irányító feladatot látunk el. Ennek részeként kiemelt feladatunknak tekintjük a gazdaság képviselői és a piac közötti kapcsolat kialakításában való aktív részvételt és a közös célkitűzések megvalósításának összehangolását. Ennek érdekében működtetjük a kavosz.hu-t, és az oldalon keresztül elérhető Napi Agrár rovatot.

Ez a rovat biztosítja a szféra képviselői számára azokat az alapvető tudnivalókat, amelyek a működésükhöz elengedhetetlenek. Célja, hogy az agrárium számára fundamentálisnak tekinthető napi friss információk, egy oldalon, strukturálva, könnyen hozzáférhető és közérthető formában legyenek összesítve.

A portál egyfajta információs centrumként funkcionál, biztosítva a mezőgazdasági szektor képviselői, valamint tevékenységük iránt érdeklődő látogatók számára az ágazatot érintő információkat, híreket, érdekességeket, technológiai újításokat, elérhető támogatásokat. Ilyen például az Agrár Széchenyi Kártya is, mely egy, az agrár szektorban működő vállalkozások igényeire szabott, kedvező kitételrendszerrel kialakított, állami kamat- és kezességi díjtámogatásban részesített hitelkonstrukció.

Copyright @ KAVOSZ Minden jog fenntartva