Innovációs Nagydíj: február 2-ig lehet pályázni

díjátadó, oklevél, győzelem

A Magyar Innovációs Alapítvány – a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen – a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala támogatásával 30. alkalommal is meghirdette a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot.

 

A 2021. év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs teljesítményeket hét további kategóriában díjazzák:

  • Ipari Innovációs Díj,
  • Informatikai Innovációs Díj,
  • Agrár Innovációs Díj,
  • Környezetvédelmi Innovációs Díj,
  • a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Innovációs Díja,
  • „Alapkutatástól a piacig” Innovációs Díj (NKFIH).

A legeredményesebb, 2019. január 1. után alapított innovatív startup vállalkozás a Magyar Innovációs Szövetség

  • „2021. év legjobb startup vállalkozása” Díját

nyeri el. A díjak ünnepélyes átadására 2022. márciusában kerül sor az Országházban.

A pályázaton azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások, illetve szervezetek vehetnek részt, amelyek a 2021. évben kiemelkedő műszaki, gazdasági innovációs teljesítménnyel (új termékek, új eljárások, új szolgáltatások értékesítése stb.) jelentős üzleti hasznot értek el. Az innováció kiindulási alapja – többek között – tudományos kutatás, műszaki-fejlesztési eredmény, szabadalom, know-how alkalmazása, technológia-transzfer lehet.

A bírálóbizottság az innovációból 2021-ben elért eredmény/árbevétel és egyéb műszaki, gazdasági előnyök mellett az innováció eredetiségét, újszerűségét, és társadalmi hasznosságát, valamint a pályázat kidolgozottságának színvonalát is értékeli.

Beadási határidő: 2022. február 2.

További részletek a Magyar Innovációs Szövetség honlapján.

Copyright @ KAVOSZ Minden jog fenntartva