Sándor Levente

By 2023.01.17.március 13th, 2023Hiteles Történetek
Sándor Levente

Végül a Széchenyi Kártya Programot választottuk, így rendkívül jó kondíciók mellett jutottunk hozzá a számunkra legmegfelelőbb hiteltermékekhez.

…a partnereinket mindig a lehető legprecízebben igyekszünk kiszolgálni és tájékoztatni. Nem egyszerűen egy terméket szeretnénk eladni nekik, hanem valamilyen szolgáltatást is nyújtani mellé.

A Sándor család már több, mint két évtizede foglalkozik takarmánygyártással és forgalmazással. A kis családi vállalkozásként induló Pro-Feed Kft. mostanra komoly üzletté nőtte ki magát. Portfólió- és generációváltás, bővítések, folyamatos fejlődés és persze üzleti siker. Talán ezekkel jellemezhető leginkább Sándor Levente cégének története. De néha még a legsikeresebb vállalkozásoknak is szüksége van egy kis támogatásra.

Honnan indult a Pro-Feed Kft.? Melyek a legfontosabb üzleti mérföldkövek?

1997-ben egy kis családi vállalkozásként indultunk, ekkor kizárólag arra a kapcsolati tőkére tudtunk támaszkodni, amit a korábbi munkáim során építettem ki. Hagyományos portfólióval kezdtünk, de hamar rájöttünk, hogy a nagy takarmányforgalmazó cégekkel nem tudjuk felvenni a versenyt, így a portfólióváltás és az innovatív takarmány alapanyagok mellett döntöttünk. Közben lezajlott egy generációváltás is, mindkét fiam kitanulta a szakmát, így a munka nagyját ma már ők végzik. Ami azonban nem változott, hogy a partnereinket mindig a lehető legprecízebben igyekszünk kiszolgálni és tájékoztatni. Nem egyszerűen egy terméket szeretnénk eladni nekik, hanem valamilyen szolgáltatást is nyújtani mellé. Ez pedig nem más, mint a termékhez kapcsolódó szaktudásunk.

Ilyen sikerek mellett miért döntöttek a hitelfelvétel mellett? Miért volt rá szükség?

Ahogy nőtt a forgalmunk, úgy növekedett a hitel iránti igényünk is. Mérlegeltük a lehetőségeket és végül a Széchenyi Kártya Programot választottuk, így rendkívül jó kondíciók mellett jutottunk hozzá a számunkra legmegfelelőbb hiteltermékekhez. A cég fejlődésében nagyon sokat segített a múltban Széchenyi Forgóeszközhitel, dunántúli telephelyünk pedig nem jöhetett volna létre a Széchenyi Likviditási Hitel GO! konstrukció nélkül.

Milyen terveik vannak a jövőre nézve?

A jövőben szeretnénk olyan újdonságnak számító és innovatív alapanyagokkal jelen lenni a piacon, melyek jelentős mértékben növelik partnereink hatékonyságát. Közel tíz éve foglalkozunk például egy növénykondicionáló termékcsaláddal, melynek forgalmát az elkövetkezendő években a sokszorosára szeretnénk növelni. Az ehhez szükséges beruházások megvalósítását szintén a Széchenyi Kártya Program keretében képzeljük el.

Sándor Levente
Pro-Feed Kft.
profeed.hu

Copyright @ KAVOSZ Minden jog fenntartva