Nagyné Kiss Andrea

Nagyné Kiss Andrea

2017-ben döntöttünk úgy, hogy váltunk és a Széchenyi Kártya Programot választottuk. Ez kisegített minket abban, hogy a napi likviditási gondjainkat meg tudjuk oldani.

Akkor is voltak hiteleink, de nem a legjobb feltételekkel, és ez nem volt ideális állapot.

A mellettünk lévő épületet kibéreltük és szeretnénk üzemmé alakítani. Így nem csak nagyobb kapacitásra teszünk szert, de több dolgozót tudunk itt alkalmazni.

Minőségi alapanyagok kompromisszumok nélkül” – ez a Kiss-Virág cukrászda credoja, melyhez szigorúan tartják magukat. Az üzlet vezetője, Nagyné Kiss Andrea a minőséget és az odafigyelést választja a gyors és olcsón előállítható termékekkel szemben.  Cukrászdájának pultjain klasszikus és diabetikus sütemények, Verdás marcipán autók, unikornisos torták és ínycsiklandozó pohárkrémek sorakoznak, így megteremtve azt a cukrászdai élményt, amire gyerekkorunkból emlékszünk.

Hogy indult a vállalkozás és hol tartanak most?
1996-ban nyitottuk a cukrászdát Vámospércsen, tehát most vagyunk 25 évesek. Azóta sokat változtunk és növekedtünk. Négy fővel, három cukrásszal és egy eladóval nyitottuk meg az első üzletet, ehhez képest most 29 fő a létszámunk. Szükség is van ennyi emberre, hiszen az üzlet mellett van egy központi üzemünk is, 2018-ban pedig nyitottunk egy második üzletet Debrecenben, a Ceglédi utcában, ami egy fontos mérföldkő volt a vállalkozásunk életében.

Hogyan segítette ezt a bővülést a hitelfelvétel?
2017-ben jutottunk el odáig, hogy azt éreztük, lépnünk kell egyet előre. Ekkor kezdtünk el gondolkozni a debreceni üzletben. Akkor is voltak hiteleink, de nem a legjobb feltételekkel, és ez nem volt ideális állapot. 2017-ben döntöttünk úgy, hogy váltunk és a Széchenyi Kártya Programot választottuk. Ez kisegített minket abban, hogy a napi likviditási gondjainkat meg tudjuk oldani. Egy cukrászda esetében vannak szezonális termékek, így nekünk ősztől tavaszig nem igazán van forgalmunk, és abban segített nekünk ez a hitel, hogy ezeket az időszakokat át tudjuk vészelni. Szerencsére a KAVOSZ ügyintézővel nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki, folyamatosan, évek óta ugyanahhoz a hölgyhöz járunk. Nagyon kedvesek, nagyon segítőkészek, mindenben a rendelkezésünkre állnak.

Akkor mondhatjuk, hogy egyenesbe kerültek?
Igen, de vannak még terveink. Mivel nagy a vásárlói kereslet, de a kapacitásunk még elég alacsony, szeretnénk bővíteni az üzemünket. A mellettünk lévő épületet kibéreltük és szeretnénk üzemmé alakítani. Így nem csak nagyobb kapacitásra teszünk szert, de több dolgozót tudunk itt alkalmazni.

Nagyné Kiss Andrea
Kiss-Virág Desszert Kft.
kissviragcuki.hu

Copyright @ KAVOSZ Minden jog fenntartva