Nagyistók Roland

By 2023.01.17.február 28th, 2023Hiteles Történetek
Nagyistók Roland

A siker számos tényezőből tevődik össze. Mindenképp szükség van hozzá hitre, kitartásra és motivációra, de a megfelelő pénzügyi eszközök is elengedhetetlenek.

A Depiend-Pluss Kft. 2007-ben indult, a célunk pedig azóta sem változott: minőségi munkaruházatot és védőfelszerelést szeretnénk biztosítani a hazai piac számára, mindezt egy ügyfélközpontú és innovatív informatikai háttérrel.

Egyszemélyes cégként indult, melyben a logisztikai, raktározási, értékesítési, sőt takarítási feladatokat is egy ember végezte. Mostanra harminc munkavállalóval, hat kiskereskedelmi és egy nagykereskedelmi egységgel is büszkélkedhet a munkaruhákat és munkavédelmi felszereléseket forgalmazó Depiend-Pluss Kft. Nagyistók Roland ügyvezető szerint a siker számos tényezőből tevődik össze, ezek közül az egyik biztosan a megbízható pénzügyi segítség.

 

Most már több, mint 15 éve vagytok jelen a hazai piacon. Hogyan és honnan indult a vállalkozás?

A Depiend-Pluss Kft. 2007-ben indult, a célunk pedig azóta sem változott: minőségi munkaruházatot és védőfelszerelést szeretnénk biztosítani a hazai piac számára, mindezt egy ügyfélközpontú és innovatív informatikai háttérrel. Sikerünk szempontjából nagyon fontos volt, hogy az induláskor még a hagyományos, klasszikusabb munkaruhák voltak jelen a piacon, mi viszont olyan gyártót választottunk, akinek ehhez képest innovatív, modern és fiatalos termékei voltak.

 

Mi történt az elmúlt 15 évben? Hova jutottatok mostanra?

Egyedül indítottam el a vállalkozást, kezdetben én voltam a raktáros, az értékesítő, a logisztikus, a takarító, én feleltem a pénzügyekért. Mostanra harminc munkavállalót foglalkoztatunk, hat kiskereskedelmi és egy nagykereskedelmi egységgel vagyunk jelen a hazai piacon. Sikerült kiépítenünk egy olyan informatikai rendszert, ami kifejezetten a saját téma- és ügyfélkörünkre specializálódott. Ennek segítségével a különböző részfeladatokat – a számlázást, a készletnyilvántartást, az ügyfélkezelést – egy rendszeren belül tudjuk megoldani.

 

Miben látod a sikeretek titkát?

A siker számos tényezőből tevődik össze. Mindenképp szükség van hozzá hitre, kitartásra és motivációra, de a megfelelő pénzügyi eszközök is elengedhetetlenek. Ebben volt nekünk hatalmas segítség a KAVOSZ Széchenyi Kártya újraindítási hitelkonstrukciója. Ennek köszönhető, hogy megfelelő mennyiségű készletet tudtunk raktározni, a piacnak és az ügyfeleinknek pedig biztosíthattuk a termékek gyors elérését.

Ilyen sikerek után, milyen tervek maradta még a jövőre?  

Mindenképp szeretnénk tovább növekedni az üzletágunkban, illetve új termékeket biztosítani a piaci résztvevőknek, lehetőleg azonnali elérhetőséggel. Emellett a viszonteladói hálózatunk bővítése is fontos célkitűzés.

 

Nagyistók Roland
Depiend-Pluss Kft.
depiend.hu

Copyright @ KAVOSZ Minden jog fenntartva