Nagy Győző

Ez a hitel nem okoz stresszt a vállalkozás számára, mivel az összegről és annak felhasználásáról szabadon dönthetek.

Én nagyon ragaszkodom a munkavállalóimhoz, hiszen nehéz mostanában jó szakembert találni, így nagy érték, ha valakivel gördülékenyen megy a közös munka.

...vannak még terveim, hiszen egy vállalkozás életében soha nincs megállás.

Szereti a sebességet, motorozik és autószervizt üzemeltet. Nagy Győző, a kiskőrösi Twin-Car Bt. tulajdonosa és ügyvezetője nagy örömmel fogad a telephelyén. Az ügyfélváróban kávé és egy kis csokoládé várja az ide érkezőket, a szerviz területén pedig nagyban folyik a munka. Javításra váró autók sorakoznak mindenütt. Egy gyors körbevezetés után beszélgetni kezdünk.

Mesélj nekem egy kicsit a cégedről!
Személy- és kis haszongépjárművek javításával, karbantartásával foglalkozunk. Jelenleg hat fővel dolgozunk. Én nagyon ragaszkodom a munkavállalóimhoz, hiszen nehéz mostanában jó szakembert találni, így nagy érték, ha valakivel gördülékenyen megy a közös munka. Nem beszélve arról, hogy egy visszatérő ügyfélkör fenntartásához nem árt, ha ismerős arcok fogadják a hozzánk érkezőket. De persze igyekszünk a régiek megtartása mellett új ügyfeleket is bevonzani. Ehhez szerintem elengedhetetlen, hogy az interneten is elérhetőek legyünk, fent legyenek az adataink és így a leendő ügyfeleink tájékozódni tudnak.

Miért döntöttetek úgy, hogy hitelt vesztek fel?
Minden cég életében akadhatnak váratlan kiadások, váratlan költségek, megoldandó helyzetek. Mi ezzel akkor szembesültünk, amikor körülbelül egy éve átköltöztünk az új csarnokunkba, ahol most állunk. Az ember azt gondolná, hogy megveszi az új épületet, a berendezést és kész. De valójában rengeteg plusz kiadás, vagyis rejtett költség merül fel akár egy plusz gép beszerzése, akár az építkezés vagy a költözés folyamán. Mi ennek megvalósításához a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Pluszt választottuk, mert ez segített a likviditásunk megőrzésében és így a napi kiadások, a váratlan helyzetek ellenére gördülékenyen tudunk működni. Ez a hitel nem okoz stresszt a vállalkozás számára, mivel az összegről és annak felhasználásáról szabadon dönthetek.

És mi a következő lépés a vállalkozás életében?
Van még pár dolog, amit szeretnék elérni és fejleszteni. Az egyik az ügyfélváró helyiség korszerűbbé és otthonosabbá tétele. Ehhez fontolgatom, hogy felvegyem a Beruházási Hitelt. De ezenkívül is vannak még terveim, hiszen egy vállalkozás életében soha nincs megállás.

Nagy Győző
Twin-Car Bt.

Copyright @ KAVOSZ Minden jog fenntartva