Miszler Miklós

Miszler Miklós

Később ez a hitel, mivel szabadon felhasználható, már más típusú tevékenységekre is alkalmas volt, de természetesen a pandémiás időszakban segítséget nyújtott a nehéz helyzet átvészelésében is.

A Széchenyi Folyószámlahitel konstrukciót azért választottuk, mert ezáltal lehetőségünk nyílt a bővülésre.

Egyre inkább azt tapasztaltuk, hogy a fejlődésünk záloga a hitelfelvétel, hiszen likviditást kellett teremtsünk cégünk számára...

A pécsi Kereskedelmi és Iparkamara épületének földszintjén egy hangulatos kis étkezde üzemel. Az ablakból rálátunk a Havihegyre, a városháza tornyára és a tettyei házakra, melyeknek piros tetőcserepei kis mozaikos látképet alkotnak, mintha egy mesekönyv színes oldalait nézegetnénk. Ez a látvány fogadja a kávézni, ebédelni érkezőket, és itt üdvözöl minket Miszler Miklós, az MM Catering Kft. tulajdonosa.

A vállalkozásuk nem csak egy komponensen alapszik. Mi mindennel foglalkoznak?
Ez egy családi vállalkozás, a párommal együtt működtetjük, alapvetően vendéglátással foglalkozunk. 2012-ben indítottuk a cégünket az első éttermünk megnyitásával. Ez alapvetően egy menüztető és rendezvények kiszolgálásával foglalkozó helyszín. A későbbiekben, 2015-ben bővítettük a portfóliónkat egy új, kézműves cukrászműhellyel. Időközben pedig a cukrászatunk már egy ipari-termelési résszel is kibővült, egy nagy kereskedelmi láncba szállítunk be különböző édes termékeket.

Úgy gondolom, hogy ennyi bővülés mellet indokolt volt a plusz anyagi források bevonása.
A Széchenyi Folyószámlahitel konstrukciót azért választottuk, mert ezáltal lehetőségünk nyílt a bővülésre. Egyre inkább azt tapasztaltuk, hogy a fejlődésünk záloga a hitelfelvétel, hiszen likviditást kellett teremtsünk cégünk számára, amelyből a működéshez szükséges dolgokat meg tudtuk vásárolni. Később ez a hitel, mivel szabadon felhasználható, már más típusú tevékenységekre is alkalmas volt, de természetesen a pandémiás időszakban segítséget nyújtott a nehéz helyzet átvészelésében is.

Itt viszont nem állt meg a fejlődés. Milyen célok elérésén dolgoznak éppen?
2018-ban vásároltunk egy ingatlant, ahol a tervezését követően elindítottunk egy fejlesztést, egy nagy beruházást. Egy nagyon szép cukrászműhelyt fogunk megvalósítani, és ehhez kapcsolódóan egy új cukrászda kapuit is megnyitjuk vásárlóink előtt, ezzel is szélesítve a pécsi gasztronómiai kínálatot.

Miszler Miklós
MM Catering Kft.

Copyright @ KAVOSZ Minden jog fenntartva