Meleg Antal

Számunkra nagyon kedvező ez a hitel, mert bármi történik is, váratlan vásárlói kereslet vagy váratlan kiadás a részünkről, nem esünk kétségbe, ezeken felül tudunk kerekedni.

A Széchenyi Kártya Programból a szabad felhasználású likviditási hitelt választottuk.

...hirtelen mindenki maszkokat, gumikesztyűket és szemüvegeket szeretett volna vásárolni. Ezeket nekünk valamiből be kellett szereznünk.

,,Mit jelent az üzlet neve?” – kérdezem Meleg Antaltól a soroksári munkavédelmi felszereléseket forgalmazó új üzletükben nézelődve. ,,Semmit”- válaszolja mosolyogva. ,,De ugye rögtön megjegyezted?”

Mit érdemes tudni erről a sajátos névvel megáldott vállalkozásról?
Kis, családi vállalkozásként induló cégem 2003 óta működik. Jelenleg 12 fővel dolgozunk. Munkavédelemi és egyéni védőeszközök értékesítésével foglalkozunk.

Milyen céllal vettek fel hitelt?
A Széchenyi Kártya Programból a szabad felhasználású likviditási hitelt választottuk. Erre azért volt szükségünk, mert a Covid-járvány idején megnövekedett kereslet mutatkozott termékeink iránt, amit sikeresen tudtunk ebből finanszírozni. Például hirtelen mindenki maszkokat, gumikesztyűket és szemüvegeket szeretett volna vásárolni. Ezeket nekünk valamiből be kellett szereznünk.
Emiatt is nagyon fontos szempont volt, hogy szabadon felhasználható, rugalmas hitelt kapjunk. Az év elején egy nem várt esemény miatt a régi telephelyünket fel kellett adni közel 20 év után, és egy újat kellett nyitnunk, ezt a sokkal korszerűbb és modernebb üzletet. Ebben is nagy segítség volt számunkra a szabadfelhasználású hitelkonstrukció. Persze ilyenkor sok előre nem látható kiadással szembesültünk. De az is nagyon fontos, hogy ezáltal négy munkatársam munkahelyét tudtam megmenteni egy nagyon nehéz időszakban.

És mik a jövőbeli terveik így, hogy a Covid okozta nehéz időszak lecsengeni látszik?
A terveink a jövőt illetően, hogy tovább fejlődünk, ezt az üzletet tovább fejlesztjük, illetve a másik telephelyünkön is új beruházásokat tervezünk. Számunkra nagyon kedvező ez a hitel, mert bármi történik is, váratlan vásárlói kereslet vagy váratlan kiadás a részünkről, nem esünk kétségbe, ezeken felül tudunk kerekedni.

Meleg Antal
Zebrek-M Kft.
shop.zebrekm.hu

Copyright @ KAVOSZ Minden jog fenntartva