Bodrogközi Péter

By 2023.01.17.január 31st, 2023Hiteles Történetek
Bodrogközi Péter

Az első pillanattól egyértelmű volt, hogy a cégnek hosszú távon is kiszámítható és megbízható pénzügyi megoldásra van szüksége, ahhoz, hogy meg tudjuk valósítani elképzeléseinket. Így kerültünk kapcsolatba a KAVOSZ-szal és rajtuk keresztül Széchenyi Lízing GO! konstrukcióval.

Úgy vélem, hogy nem elegendő a jelenkor kihívásainak megfelelni, hosszú távú stratégiánk, hogy folyamatos fejlesztések mellett tudjuk a megrendelőink igényeit kiszolgálni, hiszen ha a fejlődés nem folyamatos, akkor a lemaradás elkerülhetetlen.

A munkatársakkal folytatott kommunikációból és a rutinos ügyfélkezelésből egyértelműen látszik, hogy nem ma kezdtetek az építőiparban tevékenykedni, ennek ellenére a cég, amelynek most a telephelyén vagyunk, fiatalnak mondható. Elmondanád ennek az okát?

Üzlettársaimmal évtizedek óta jelen vagyunk az építőipar különböző területein. 6 évvel ezelőtt, 2016-ban a piaci igényekkel összhangban egy már meglévő cégcsoport legújabb elemeként hívtuk életre a Vetra Mélyépítő Kft-t. Egy olyan országos lefedettségű mélyépítési tevékenységgel, azon belül is út, vasút és közműépítéssel foglalkozó cégcsoportot szerettünk volna létrehozni, amellyel bővíthetjük az elvégezhető munkák körét. Az elmúlt évek a folyamatos fejlődésről szóltak, ma már a 40 fős saját állomány mellett jelentős alvállalkozói kör bevonásával látjuk el tevékenységünket.

Egy rendkívül gyorsan fejlődő cég a Tiétek, ráadásul egy nagyon dinamikus üzletágban. Miért döntöttetek úgy, hogy pénzügyi segítséget vesztek igénybe?

A jelenlegi gazdasági helyzetben, valamint a megnövekedett megrendelői igények figyelembevételével folyamatosan fejlesztenünk kellett a technológiai hátterünket. Ehhez új eszközökre, berendezésekre volt szükségünk. Az első pillanattól egyértelmű volt, hogy a cégnek hosszú távon is kiszámítható és megbízható pénzügyi megoldásra van szüksége, ahhoz, hogy meg tudjuk valósítani elképzeléseinket. Így kerültünk kapcsolatba a KAVOSZ-szal és rajtuk keresztül Széchenyi Lízing GO! konstrukcióval.

Mi a cégetek filozófiája, ami garantálja a sikert és a fejlődést?

Úgy vélem, hogy nem elegendő a jelenkor kihívásainak megfelelni, hosszú távú stratégiánk, hogy folyamatos fejlesztések mellett tudjuk a megrendelőink igényeit kiszolgálni, hiszen ha a fejlődés nem folyamatos, akkor a lemaradás elkerülhetetlen. Célunk az, hogy mind eszközparkunkat, mind berendezéseinket, a technológiai hátteret, illetve a személyi állományt is fejleszteni tudjuk és ezáltal megfeleljünk új kor kihívásainak is.

Van a sikereteknek titka?

Véleményem szerint a sikernek sok titka lehet. Nálunk titkok nincsenek. Én hiszek a kitartó munkában, hiszek a kollégáim tehetségében és a szorgalmunkban.

 

Bodrogközi Péter
Vetra Mélyépítő Kft.

Copyright @ KAVOSZ Minden jog fenntartva