SZÉCHENYI KÁRTYA PROGRAM MAX+ – befogadási határidőkkel kapcsolatos hirdetmény

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Széchenyi Kártya Program MAX+ konstrukcióra vonatkozóan, a hitelkérelem regisztráló irodában, személyes ügyintézés* keretében történő, hiánytalan benyújtására vonatkozó, a Széchenyi Kártya Program jelenleg hatályos Üzletszabályzatában és Mikrohitel Szabályzatában rögzített befogadás határidők módosításra kerültek a következők szerint:

Válság jogcímű támogatást tartalmazó

  • SZK MAX+ és  Széchenyi Likviditási Hitel MAX+ hitelkérelmek befogadása 2023. december 8-ig;
  • SZB MAX+ és ASZB MAX+, valamint Széchenyi Mikrohitel MAX+ hitelkonstrukciókra vonatkozó kérelmek benyújtása 2023. november 28. befogadási határdátumig lehetséges.

Kizárólag csekély összegű támogatást tartalmazó

  • SZK MAX+ és Széchenyi Likviditási Hitel MAX+, valamint Széchenyi Mikrohitel MAX+ hitelkérelmek befogadása változatlanul 2023. december 31-ig,
  • SZB MAX+ hitelkonstrukciókra vonatkozó kérelmek benyújtása 2023. november 28. befogadási határdátumig lehetséges

Széchenyi Lízing MAX+ hitelkérelmek befogadására vonatkozó, Széchenyi Kártya Program jelenleg hatályos Üzletszabályzatában rögzített befogadási határidő változatlanul 2023. december 13 .

Ezúton felhívjuk figyelmüket arra, hogy a kérelmek regisztráló irodában történő befogadása nem automatizmus. A regisztráló irodákban a benyújtott kérelem egyes igénylési feltételeknek való megfelelésének ellenőrzésére és támogatási szempontú vizsgálatára kerül sor, amelynek eredményeképpen a kérelem elutasításra is kerülhet. A regisztráló irodai ellenőrzés eredményként a választott finanszírozóhoz továbbított kérelmek kapcsán a döntés meghozatala az adott finanszírozó döntési hatásköre, ott kerül sor a benyújtott kérelem érdemi, szakmai szempontú bírálatára. A választott pénzügyi intézmény közvetlenül értesíti a Vállalkozást az általa elvégzett bírálat eredményéről (jóváhagyás vagy elutasítás), illetve jóváhagyás esetén a hitel/lízingnyújtás feltételeiről.

*A KAVOSZ Zrt-t, illetve a megbízásából eljáró regisztráló irodát jogszabály, a termékekre vonatkozó Üzletszabályzat alapján nem terheli olyan kötelezettség, hogy meghatározott időintervallum belül személyes ügyintézésre időpontot biztosítson. A regisztráló irodák a foglaltság függvényében tudnak az ügyfelek részére személyes ügyintézésre időpontot biztosítani.

Budapest, 2023. november 10.

KAVOSZ Zrt.

Copyright @ KAVOSZ Minden jog fenntartva