SZÉCHENYI KÁRTYA PROGRAM GO! – befogadási határidőkkel kapcsolatos hirdetmény

By 2022.05.20.november 4th, 2022Hirdetmények
BEJELENTÉS

2022. május 19-i hirdetményünk.

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy átmeneti jogcímű támogatás a Széchenyi Kártya Program jelenleg hatályos Üzletszabályzatában foglaltak szerint, azzal összhangban 2022. június 30-áig létrejött és garantált hitelügyletek vonatkozásában nyújtható. 

Emiatt a Széchenyi Kártya Program GO! egyes konstrukcióira vonatkozó kérelmek benyújtása a következő befogadási határdátumokig lehetséges (előzetes időpont foglalás szükséges*):

Konstrukció megnevezése Kérelem benyújtási határidő
Széchenyi Beruházási Hitel GO!
Agrár Széchenyi Beruházási Hitel GO!
2022. május 20.
Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!
Széchenyi Turisztikai Kártya GO!
Széchenyi Likviditási Hitel GO!
Agrár Széchenyi Kártya (átmeneti jogcímen)
2022. május 27.
fentiektől eltérően a CIB Bank Zrt., K&H Bank Zrt., OTP Bank Nyrt., Polgári Bank, Raiffeisen Bank Zrt. felé történő kérelembenyújtás az alábbi konstrukciókban:
Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!
Széchenyi Turisztikai Kártya GO!
Széchenyi Likviditási Hitel GO!
2022. június 3.
Széchenyi Mikrohitel GO! 2022. május 27.
Széchenyi Lízing GO! 2022. június 10.
„Sertértenyésztést támogató ASZK 21” többlettámogatott Agrár Széchenyi Kártya Folyószámla 2022. június 15.

Ezen időpontokig az adott kérelem csomag regisztráló irodában személyes ügyintézés keretében történő hiánytalan benyújtása és finanszírozó részére történő továbbítása is szükséges annak érdekében, hogy pozitív finanszírozói döntés esetén a szerződéskötésre, illetve a garantőri kezesség biztosítására is sor kerülhessen a megadott határidőn belül.

Széchenyi Kártya Klasszik (1+1 éves futamidejű) Folyószámlahitelre, valamint a csekély összegű támogatási jogcímű Agrár Széchenyi Kártyára vonatkozó hitelkérelmek befogadására fenti határidők nem vonatkoznak.

Ezúton felhívjuk figyelmüket arra, hogy a kérelmek regisztráló irodában történő befogadása nem automatizmus. A regisztráló irodákban a benyújtott kérelem egyes igénylési feltételeknek való megfelelésének ellenőrzésére és támogatási szempontú vizsgálatára kerül sor, amelynek eredményeképpen a kérelem elutasításra is kerülhet. A regisztráló irodai ellenőrzés eredményként a választott finanszírozóhoz továbbított kérelmek kapcsán a döntés meghozatala az adott finanszírozó döntési hatásköre, ott kerül sor a benyújtott kérelem érdemi, szakmai szempontú bírálatára. A választott pénzügyi intézmény közvetlenül értesíti a Vállalkozást az általa elvégzett bírálat eredményéről (jóváhagyás vagy elutasítás), illetve jóváhagyás esetén a hitel/lízingnyújtás feltételeiről.

*A KAVOSZ Zrt-t, illetve a megbízásából eljáró regisztráló irodát jogszabály, a termékekre vonatkozó Üzletszabályzat alapján nem terheli olyan kötelezettség, hogy meghatározott időintervallum belül személyes ügyintézésre időpontot biztosítson. A regisztráló irodák a foglaltság függvényében tudnak az ügyfelek részére személyes ügyintézésre időpontot biztosítani.

Budapest, 2022. május 19.

KAVOSZ Zrt.

Copyright @ KAVOSZ Minden jog fenntartva