Digitalizáció a Széchenyi Kártya Programban

2023.09.11. 08:00-tól A Széchenyi Kártya Program ügyfelei már a Széchenyi Likviditási Hitel MAX+ és a Széchenyi Beruházási Hitel MAX+ termékek igénylését is elindíthatják online, a kavosz.hu oldalon elérhető Ügyfélfiók használatán keresztül.

Az ügyfelek magas szintű kiszolgálása érdekében a KAVOSZ Zrt 2021. szeptemberétől elsőként a lízing, majd a mikrohitel konstrukció esetében tette lehetővé azok igénylések online kezdeményezését.

Az igénybe vevő vállalkozások pozitív visszajelzései alapján a fenti konstrukciókhoz hasonlóan mostantól a Széchenyi Likviditási MAX+ és a Széchenyi Beruházási Hitel MAX+-t igénylő vállalkozások számára is biztosítjuk az igénylések online előkészítésének lehetőségét, ezzel segítve és gyorsítva az ügyintézés folyamatát.

Az online felület által biztosított egyre bővülő funkciók lehetővé teszik, hogy a vállalkozások számára könnyebbé váljon az adminisztrációs ügyintézés: az Ügyfélfiókon keresztül feltölthetik a benyújtandó dokumentumokat, megtekinthetik a felületen keresztül kezdeményezett kérelmeik státuszát, illetve kérdés vagy technikai elakadás esetén Videóirodánkat is hívhatják.

SZÉCHENYI LIKVIDITÁSI HITEL MAX+
Szabad felhasználású forgóeszközhitel számla nélküli finanszírozással.
Igényelhető összeg: max. 250 millió forint.
FIX kamat: 5%/év.
Futamidő: 3 év.
Részletek

SZÉCHENYI BERUHÁZÁSI HITEL MAX+
Széles körben felhasználható beruházási hitelcélok megvalósítására.
Igényelhető összeg: max. 1 milliárd forint.
FIX kamat: 5%/év.
Futamidő: akár 10 év.
Részletek

 

A Mikrohitel konstrukcióban a hitelnyújtást a csatlakozott pénzügyi vállalkozások végzik, a Lízing konstrukcióban lízing cégek nyújtanak finanszírozást.
A Beruházási és Likviditási hitelek esetében továbbra is a kereskedelmi bankok a Széchenyi Kártya Program partnerei.
A finanszírozók köre a KAVOSZ Zrt. honlapján kerül közzétételre, folyamatos aktualizálás mellett.

Copyright @ KAVOSZ Minden jog fenntartva