A Trello 5 legfőbb előnye

By 2020.01.25.március 6th, 2020Az Én vállalkozásom

2. rész
Cikksorozatunk első részéből kiderült, hogyan segít a Trello a kkv-knak a hatékony munkavégzésben. A második részbenpedig bemutatjuk a projektmenedzsment–program 5 legfőbb előnyét!

1. Ingyenes
A Trello egyik legnagyobb előnye a hasonló eszközökkel szemben, hogy ingyenes. Mindenféle költség nélkül bármennyi tagja lehet a munkacsoportnak, és végtelen számú tábla, kártya és lista hozható létre.

2. Segít betartani a határidőket
Gyakran annyi a teendő, hogy tele van a naptárunk eseményekkel, meetingekkel, emlékeztetőkkel, így képtelenség nyomon követni. A Trello-ban minden egyes feladathoz határidőket lehet beállítani, ezért sokkal könnyebb átlátni, hogy mikor melyik feladatnak kell elkészülnie. Különböző színekkel jelölhetjük meg a kártyákat, így elég csak a táblára pillantani, és látjuk, hogy mi a legsürgősebb teendő.

3. Minden eszközön elérhető
Nem csak számítógépen, de tableten, és mobiltelefonon is egyaránt elérhető az eszköz. Ha van egy ötletünk, azonnal fel is jegyezhetjük azt! Sőt, offline is dolgozhatunk, mert a frissítések automatikusan szinkronizálódnak, amint újra internet közelbe kerülünk!

4. Digitális cetlirendező
Mindenkinek ismerős lehet az a helyzet, amikor post-it cetlikkel van tele az asztal. A Trello-val ez is megszűnik! A projektmenedzser eszközzelrendszerezettebblesz a munkamenet. Ha minden lépést rögzítünk, egész biztos, hogy semmi nem marad ki, nem úgy, mintha elvesznénk a cetlirengetegben!

5. Azonnali értesítés mindenről
Mivel e-mail üzenetek érkeznek minden Trello-ban végrehajtott lépésről, így nem lehet figyelmen kívül hagyni egyetlen határidőt, feladatot, és feltöltést sem. Ezen kívül rendszerüzenet érkezik akkor is, ha valaki hozzáadott minket egy feladatokhoz, hakollégáink kommentetírtak a projekthez, és akkor is, ha valaki eltávolította a feladatot a tábláról.

Érdemes tehát Trello-t használni, mert azon kívül, hogy ingyenes, egy hatékony feladatkezelő eszköz, és rendkívül megkönnyíti a munkavégzést!

Copyright @ KAVOSZ Minden jog fenntartva