3+1 könyv az üzleti siker érdekében

A legjobb üzleti könyvek nem csak információval szolgálnak számunkra: új perspektívákat nyitnak meg, segítik a kreatív üzleti gondolkodást, motiválttá tesznek és bebizonyítják, hogy a siker csupán karnyújtásnyira van tőlünk. 3+1 könyvet ajánlunk, amit érdemes kézbe venni, ha üzleti sikerre vágyunk!

1.) Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter – Gazdag papa, szegény papa

Kiyosaki legismertebb könyve nem tekinthető klasszikus üzleti kiadványnak; nem fedi fel a meggazdagodás titkát, ám szórakoztatóan és őszintén ír a cégvezetők és alkalmazottak gondolkodásmódjának különbözőségeiről. Az is kiderül, hogy ezek a különbözőségek nem is olyan nagyok, sőt, egészen aprócskák, amelyek a pénzügyi intelligencia fejlesztésének fontosságát felismerve könnyedén eltüntethetők.

2.) Roger Dawson – Nyerő tárgyalási taktikák

Dawson könyvét kifejezetten azoknak ajánljuk, akik szívesen vesznek a kezükbe gyakorlati tudást hordozó gyűjteményeket. A Nyerő tárgyalási taktikák tulajdonképpen egy eszköztár azok számára, akik hatékonyabban kívánják képviselni a cégük érdekeit. Rengeteg gyakorlati példa segíti a technikák alkalmazását, sőt, a könyvben megfogalmazott módszerek akár a mindennapokban is eredményesen alkalmazhatók.

3.) MJ DeMarco – Gyorsítósáv a milliókhoz

Alighanem az egyik leggyakorlatiasabb üzleti könyv, amit magyar nyelven olvashatunk. DeMarco élesen belevág a közepébe: olyan érzésünk van, mintha egyetlen könyvben át szeretné adni mindazt a tudást, amit hosszú évek alatt szerzett meg. Megfogalmazza mindazokat a hibákat, amiket vállalkozóként elkövethetünk, lebontja mindazokat a mítoszokat, amiket a meggazdagodásról megfogalmaztunk magunkban, és bebizonyítja, hogy az üzleti siker csakis rajtunk áll, senki máson. Mindezt „szirupmentesen”, gyakorlatiasan és érthetően fogalmazza meg. Ez teszi a könyvet izgalmassá és értékessé. Érdemes sokszor olvasni!

+1 ) Steve McDermott – A profi lúzer

Egy felbecsülhetetlen értékű könyv azokról az emberekről, akik különböző karakterek bőrébe bújva élik mindennapjaikat, azonban ugyanazt a vesztes stratégiát alkalmazzák nap mint nap. Ők a profi lúzerek, akik mindent megtesznek azért, hogy távol tartsák maguktól a sikert. Vicces, tanulságos, kihagyhatatlan olvasnivaló mindazoknak, akik képesek mások hibáiból tanulni.

Copyright @ KAVOSZ Minden jog fenntartva