Pályázzon szabályosan a 2021–2027-es programozási időszakban is!

szabályok

Megjelentek a 2021–2027-es programozási időszakban a támogatási kérelmek elkészítéséhez, benyújtásához és a projektek végrehajtásához segítséget nyújtó útmutatók, sablondokumentumok.

A fejlesztéspolitikai intézményrendszer elkészítette a 2021–2027-es programozási időszakban támogatási kérelmek benyújtásához és a projektek végrehajtásához segítséget nyújtó útmutatókat, sablondokumentumokat – hívta fel a figyelmet a kormány a hivatalos pályázati portálon.

A dokumentumok megtalálhatók a palyazat.gov.hu oldalon a Pályázati dokumentációk menüpont alatt (és alább is). A dokumentumok között megtalálható az Európai Unió Alapjogi Chartája is, amely felsorolja azokat az alapvető jogokat, amelyeket az Európai Uniónak és a tagállamoknak az uniós jogszabályok végrehajtása – és a projektek tervezése és végrehajtása során is – tiszteletben kell tartaniuk.

„Fontos tudni, hogy a honlapon elérhető pályázati dokumentációk menet közben is módosulhatnak, így a támogatási kérelem benyújtása előtt kérjük, ellenőrizze a honlapon található dokumentumok aktuális verzióit, és figyelje a közleményeket is!” – figyelmeztet a kormány.

Az elérhető dokumentumok:

Copyright @ KAVOSZ Minden jog fenntartva