A digitális transzformáció jövője a kkv szektorban

By 2020.05.28.július 15th, 2020Üzleti bulvár

Magyarország Kormánya megbízásából a Budapest Institute of Banking és az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. kezeli „A mikro-, kis- és középvállalkozások nemzetközi versenyképességének javítása a vállalkozói ismeretek bővítése révén” című felhíváshoz kapcsolódó pályázatot.

A BIB ennek kapcsán és a hazai kkv-k általánosan alacsony digitális érettségi szintjének megsegítésére és generációváltás révén felvetődő kérdésekre válaszul az idei év őszén átfogó E-learning és személyes képzési rendszert vezet be, melyek potenciálisan több tízezer KKV tulajdonosainak és felsővezetőinek segítenek majd a digitális fejlesztések és az új generációs menedzsment kiépítésében.

A fókuszcsoportban KKV vezetőkkel közösen szeretnék megvizsgálni két fő témában (a KKV-k részéről alkalmazkodást igénylő változások idén és jövőre és a felsővezető képzésének legfontosabb témái) a szektor igényeit és megismertetni, véleményeztetni a már készülő képzés tartalmát. A fókuszcsoportos beszélgetésen a részvétel a magyar KKV tulajdonosoknak és felsővezetőknek ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az online fókuszcsoport időpontja: 2020. június 4. 15:00-17:00
További információk és regisztráció: itt!
Regisztráció az első 30 főig!

Copyright @ KAVOSZ Minden jog fenntartva