Gere Bálint

Nagy álmunk volt egy saját fogorvosi rendelő megnyitása, ami a Széchenyi Beruházási Hitel Go! konstrukció segítségével megvalósulhatott.

A sikerhez azonban szükség van egy kis plusz segítségre, hiszen a rohamosan fejlődő szegmenssel és a versenytársakkal tartani kell a lépést.

Mostanra a legmodernebb eszközökkel, egyedi megoldásokkal és egy 16 fős profi csapattal várjuk betegeinket a saját rendelőnkben.

A Dental Akció rendelőjében high-tech fogorvosi eszközök és a legmodernebb orvosi műszerek várják a pácienseket, hogy a speciális kezelések után mind merjenek újra őszintén mosolyogni. A Gere-testvérpár 2018 óta saját rendelőjében foglalkozik láthatatlan fogszabályzással. A sikerhez azonban szükség van egy kis plusz segítségre, hiszen a rohamosan fejlődő szegmenssel és a versenytársakkal tartani kell a lépést.

A hazai láthatatlan fogszabályzás úttörői vagytok. Miért volt szükségetek pénzügyi segítségre?

A Dental Akció Kft.-t 2018-ban alapítottuk a testvéremmel, Bálinttal. Partnereinknek egységes marketinget, arculatot és egységes ügyfélkiszolgálást biztosítunk.

A láthatatlan fogszabályzás alternatívája szerencsére egyre elterjedtebb lett, a cég pedig egyre dinamikusabban fejlődött, az ehhez szükséges megfelelő helyet azonban nem mindig sikerült megtalálni. Kezdetben mindig bérelt rendelőkben vártuk a pácienseket, de a bérleményekből ki- és átköltözések rámutattak, mennyire nem hatékony ez a megoldás. Nagy álmunk volt egy saját fogorvosi rendelő megnyitása, ami a Széchenyi Beruházási Hitel Go! konstrukció segítségével megvalósulhatott. Mostanra a legmodernebb eszközökkel, egyedi megoldásokkal és egy 16 fős profi csapattal várjuk betegeinket a saját rendelőnkben.

Milyen elképzelésetek van a jövőről? Hova lehet még ebben fejlődni?

A fogászati esztétika területén a fejlődés nem csak ajánlott, hanem egyenesen elvárt. A fogászat egy nagyon gyorsan és dinamikusan fejlődő iparág, amivel mind technológiai, mind szakmai szempontból tartanunk kell a lépést. Erre törekszünk, ezen dolgozunk minden nap. Emellett a másik legnagyobb célunk jelenleg a külföldi piacra való terjeszkedés. Első körben a környező országokat célozzuk. Szeretnénk minél több helyre eljuttatni szakértelmünket.

Gere Bálint
Dental Akció Kft.

Copyright @ KAVOSZ Minden jog fenntartva