Dr. Renner Ferenc

By 2019.06.09.március 6th, 2020Hiteles Történetek
Dr. Renner Ferenc

„Igyekszünk mindig a fejlődés útján maradni”

Budapesten, a Duna-parton elhelyezkedő, lassan húsz éve működő fogászati és szájsebészeti rendelő tulajdonosa, Dr. Renner Ferenc munkája során egyszerre törekszik a tökéletességre és hajszol minden olyan újdonságot, amelyek az ügyfelek tökéletes kiszolgálását segítik.

Bár a csaknem két évtized alatt rengeteg pácienst kezeltek, számos visszatérő, valamint külföldi vendéggel is rendelkeznek, ennek ellenére mégsem engedik meg maguknak, hogy ne a legmodernebb felszerelésekkel biztosítsák az ellátást.

Egy működő vállalkozásnak nagy kihívást jelent lépést tartani a technikai fejlődéssel?

Mindenképp. Hétköznapi munkánk során szükségünk van mind a széleskörű szolgáltatások állandó javítására, mind a környezet fejlesztésére, valamint a legjobb gépekre, amelyek biztosítják ügyfeleink lehető leghatékonyabb kiszolgálását. Ennek megfelelően igyekszünk mindig a fejlődés útján maradni. A Széchenyi Kártya Program Beruházási Hitele pedig még inkább hozzásegített bennünket ahhoz, hogy a létező legkorszerűbb berendezéseket vásároljuk meg.

Hogyan indul el ilyenkor az ember, és hogyan lehet boldogulni a hitelek útvesztőjében?

Az új fogászati berendezések nem olcsók, így beszerzésükhöz nem árt jó hitelt találni. Mi fogtuk magunkat és nekiálltunk, hogy átnézzük a piacon lévő lehetőségeket. A Széchenyi Beruházási Hitel már működő vállalkozásokat finanszíroz, így mi egészen könnyedén megkaptuk a szükséges hitelösszeget. A hitelkérelmet befogadó irodában dolgozó hölgyek nagy segítséget nyújtottak a dokumentumok összeállításában illetve a hiánytalan kitöltésben is. Ennek köszönhetően nagyon hamar be tudtuk adni az kérelmünket, amely szinte azonnal átkerült a számlavezető bankunkba. Nem tartott sokáig, mire ténylegesen hozzájutottunk az igényelt hitelhez, ennek segítségével végre megvalósíthattuk álmainkat és beszerezhettük az új gépeket.

Mivel tudnak most többet nyújtani?

A Dr. Renner Bt. alapvetően fogászattal és szájsebészettel foglalkozik, lefedjük a fogászat szinte teljes spektrumát, ehhez azonban állandó fejlesztésre van szükség. Most, a hitelnek köszönhetően egy új fogászati szék és kezelő egység beszerzését tudtuk megvalósítani, amely végre hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé, sokkal jobban megfelel az ergonómiai kívánalmaknak, valamint eleget tesz a szájhigiénés követelményeknek és a szigorodó szakmai feltételeknek. Emellett egy ún. szájszkennerrel is gazdagodott a rendelőnk, amelynek segítségével végre csatlakozhatunk a digitális fogászathoz, amely egy teljesen új perspektívát nyitott a rendelőnk számára.

Miben áll ez az új lehetőség?

Ezzel a szkennerrel lehetővé válik, hogy a hagyományos lenyomatvételt ún. szájszkenneléssel váltsuk ki. Az ezzel begyűjtött információkat rögtön elektronikusan tudjuk továbbítani a fogtechnikai laboratóriumba, ahol a fogtechnikus digitálisan, 3D-ben tervezi meg a fogpótlást. Azt rögtön továbbküldi egy robotnak, ami kifaragja a fogpótlásokat, ezt pedig nagyon hamar visszakapjuk a rendelőbe, és már át is adhatjuk az elégedett ügyfeleknek.

Tehát a hitel nem kockázat, hanem előrelépés volt?

Rendelőnk eddig is sikeres vállalkozás volt, de a hitel segítségével még hatékonyabbá váltunk, modernizálni, fejlődni tudtunk; hogy több pácienst tudjunk ellátni a megszokott magas színvonalon.

Nagyon gyorsan átfutott az ügyintézés, és az állami támogatással nulla százalékos kamattal tudtunk hozzájutni a hitelhez. Én bátran ajánlom mindenkinek a felvételét.

Dr. Renner Ferenc

Copyright @ KAVOSZ Minden jog fenntartva