2013. október 1-3.
A KAVOSZ is a kiállítás szakmai támogatója

Magyarország első, kifejezetten a kis-, és középvállalkozásoknak szóló kiállításának célja, hogy növelje a szektor vállalkozásainak eredményességét és hatékonyságát. Az október 1-3. között, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezésre kerülő BUSINESS EXPO a három nap alatt kiemelten foglalkozik minden olyan témakörrel, mely megkönnyíti a cégvezetők napi üzleti tevékenységét.

A korábbi kiállítói és látogatói visszajelzésre alapozva, ebben az évben a megújult kiállítás középpontjába a KKV szektor került. Több komoly szakmai partner is csatlakozott a tartalmas szakmai események létrejöttéhez, a rendezvény kiemelt médiatámogatója, a Napi Gazdaság „KKV Hitelezés 2013” címmel rendezi meg egyik legnagyobb őszi konferenciáját. A konferencia a hitelezés témakörében kiemelten foglalkozik a Széchenyi Kártya Program, mint a legsikeresebb kkv finanszírozási program témakörével, továbbá olyan kérdésekre is választ ad, hogy milyen módon segíti a bankrendszer a hazai gazdaság fejlődését, vagy hogy milyen ösztönző lépéseket tervez a Magyar Nemzeti Bank a hazai kkv szektor hitelezésére. A KKVHÁZ „Ahol játszva profitálhat” című vetélkedője a civilek és a vállalatok közötti, a kkv szektort érintő legfontosabb kérdésekkel foglalkozik. A vetélkedő során a Magyar Logisztikai Egyesület, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége, és a KKVHÁZ képviselője válaszol a helyszínen a közönségtől kapott kérdésekre. A kérdések a legváltozatosabb témakörökben kerülnek terítékre, hiszen a vetélkedő előtti időszakban a helyszínen jelen lévő látogatóktól gyűjtik majd őket, így bárki megkérdezheti – és választ is kaphat – a felmerülő gondolataira. A helyszínen dől el az is, hogy a „KKVHÁZ Összefogás Vetélkedő Magyarország” című internetes vetélkedőjén melyik megyék kapták a legtöbb szavazatot a közönségtől, és kik juthatnak be a második fordulóba. A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) Költségcsökkentés és hatékonyságnövelés a gyakorlatban – Megoldások Börzéje rendezvényén az e-tendering, az okos telefonok vállalati környezetben való használata, továbbá napjaink egyik legaktuálisabb témája, az e-útdíj hatása a saját számlás vállalatok versenyképességére témakör is előkerül majd a további hasznos, a rendezvény honlapján megtalálható témakörök mellett. Azoknak, akik számára fontos a munkahelyi divat, ismét megtekintheti a Business Fashion – Divat, design az üzleti életben rendezvényt, mely egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy a textil- és ruhaipar, illetve a divatszakma képviselői – tervezők, gyártók, kereskedők, márkatulajdonosok és szolgáltatók – találkozzanak, megismerjék a legújabb trendeket, illetve az adott vállalkozás bemutassa újdonságait.
A BUSINESS EXPO kiállítás fővédnöke: Szatmáry Kristóf, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságszabályozásért felelős államtitkára.

További információ: www.businessexpo.hu
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!