AZ ALÁBBI HITEL A RENDELET ÉRTELMÉBEN 2019. DECEMBER 31-IG VOLT ELÉRHETŐ.

Agrár Széchenyi kártya

Agrár
Széchenyi kártya – archív hitel

Sertéstartást, illetve fás szárú gyümölcstermesztést támogató ASZK

A fagyok miatt terméskiesést elszenvedő fás szárú gyümölcstermesztők és a kedvezőtlen piaci helyzetből adódó jövedelem kieséssel érintett sertéstenyésztő mezőgazdasági Vállalkozások kompenzálására a rendeletben meghatározott területek nagyságától, illetve a figyelembe vehető sertés számos állategységtől függően Agrár Széchenyi Kártya hitelük teljes vagy meghatározott részösszegére további csekély összegű támogatásra jogosultak 2019. január 1. és 2019. december 31. között

Fizetési moratóriummal kapcsolatos tájékoztató

Tisztelt Vállalkozó!

A Széchenyi Kártya Program összes hiteltermékére vonatkozóan a VOSZ, a területi kereskedelmi és iparkamara és a KAVOSZ teljes irodahálózatának közel 200 irodájában*, kezdve a teljes körű információk nyújtásától, a hitelek kiválasztásán keresztül, a hitellehetőségek és azok feltételeire vonatkozó kérdéseken át a teljes hiteligénylés lebonyolításáig állunk a vállalkozások rendelkezésére ellenszolgáltatás (pl. sikerdíj, jutalék, ügynöki díj, tanácsadói megbízási díj) nélkül.

Ön így a legegyszerűbben, legkönnyebben, leggyorsabban és legolcsóbban juthat hozzá az államilag támogatott Széchenyi Kártya Program hiteleihez kizárólag a termékszabályzatban rögzített FIX költségek mellett.

Kollégáink várják megkeresésüket, forduljanak munkatársainkhoz bizalommal a honlapunkon található elérhetőségek bármelyikén! 

*A Széchenyi Kártya Programba tartozó hitelkérelmek befogadására kizárólag az országos lefedettségű irodahálózatunk jogosult.

A HITELKERET ÖSSZEGE

 • állategységenként legfeljebb 500 ezer Ft,
 • „fás szárú gyümölcstermesztést támogató” jogosultsági feltételeknek megfelelően földterületeik után hektáronként legfeljebb 1 millió Ft igénybevett hitelig.

MAGASABB ÖSSZEGŰ TÁMOGATÁSOK

 • A hitelcél szerinti tevékenység alapján mezőgazdasági csekély összegű keretük terhére az alábbi díjtételek vonatkozásában:
  • 100% kamattámogatás a hitel teljes futamidejére,
  • 100% kezességi díjtámogatás a kezességvállalás teljes idejére,
  • teljes kezelési költségtámogatás a hitel teljes futamidejére,
  • 100%-ra vonatkozó költségtámogatás.

  A pótlólagos támogatásokat a finanszírozó hitelintézet hívja le a Magyar Államkincstártól (MÁK) az ügyfelek részére, míg a magasabb összegű költségtámogatásokat az érintett, arra jogosult vállalkozásoknak közvetlenül a MÁK-nál kell majd igényelniük (a MÁK honlapján közzétételre kerülő nyomtatványon, a vonatkozó Közleményben leírt módon és határidőkben).

A HITEL FUTAMIDEJE

A hitel futamideje 1, 2 vagy 3 év.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

TOVÁBBI TERMÉKEINK

Széchenyi

beruházási hitel

GO!

ÚJ!

Agrár Széchenyi

Beruházási hitel

GO!

ÚJ!

Széchenyi

turisztikai

kártya GO!

ÚJ!

Széchenyi Kártya

Folyószámlahitel

GO!

ÚJ!

Széchenyi

Likviditási

hitel GO!

ÚJ!

Agrár

Széchenyi

Kártya

GYAKORI KÉRDÉSEK ROVATUNKHOZ KATTINTSON IDE!