RENDEZVÉNYEK

100 millió, 15 év, 250.000 Széchenyi Kártya 2017. szeptember 7.

Ünnepélyes keretek között adták át 2017. szeptember 7-én Budapesten a 250 ezredik Széchenyi Kártyát és az első 100 milliós Széchenyi Kártya igénylésért járó jubileumi kártyát a KAVOSZ Zrt. és a Program fennállásának 15. jubileumi évében.

Orbán Viktor miniszterelnök úr jelentette be a Széchenyi Kártya Program valamennyi hiteltípusában a felvehető maximális hitelkeret 100 millió forintra történő emelését.

A Program vállalkozások tömegét éri el sikeresen. Jelenleg havonta átlag 17 milliárd forint hitel kerül kihelyezésre, hetente 300 hitelszerződés jön létre, óránként 100 millió forint összegű hitelhez segítik a vállalkozásokat.

A Széchenyi Kártya Programban valamennyi résztvevő szervezet a közös munkát, a vállalkozók fejlődését tartja szem előtt, ennek köszönhető a töretlen együttműködés, hogy a piaci igények felmerülésekor gyorsan és hatékonyan megvalósíthatóak különböző támogatási programok.

Ennek az együttműködésnek a keretein belül és a kölcsönös megbecsülés jegyében számos Széchenyi Kártya Programban résztvevő vállalkozót jelképes elismerésben részesített Orbán Viktor miniszterelnök úr, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Dávid Ferenc, a VOSZ főtitkára, Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója és a partner bankok (Budapest Bank, az ERSTE Bank, a Gránit Bank, az MKB Bank, az OTP Bank, a Raiffeisen Bank, a Sberbank, a Takarékbank és az Unicredit Bank) első számú vezetői.

Az eredmények méltó megünneplésében részt vett továbbá az MNB Elnöke, a nemzeti fejlesztési miniszter, a nemzetgazdasági miniszter, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára, valamint a vállalkozók hitelhez jutását készfizető kezességvállalással segítő garantőr intézmények vezetői is.

 

1500 milliárd forint kihelyezett hitel a Széchenyi Kártya Programban 2015. november 9.

1500 milliárd forint hitelösszeggel járult hozzá eddig a Széchenyi Kártya Program a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások sikereihez.
2015. november 9-én a Pesti Vigadóban impozáns keretek között ünnepelt a Széchenyi Kártya Program. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, dr. Parragh László MKIK elnök, Ádám Imre a VOSZ soros elnöke, valamint Krisán László a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója a hitelintézetekkel közösen adta át azokat a Széchenyi Kártya maketteket, amelyek szimbolizálják a Programban elért 1500 milliárdos hitelkihelyezést, továbbá sor került az első 50 millió forint hitelösszegű Széchenyi Kártyák és Agrár Széchenyi Kártya átadására is, amellyel a Program működtetői megköszönték a vállalkozások bizalmát. A KAVOSZ Zrt. megköszönte a Garancia Szervezetek, valamint a sajtó Programban tanúsított együttműködését, támogatását.

 

Széchenyi Kártya Fórum – Székesfehérvár 2013. november 6.

2013. november 6-án, Székesfehérváron kezdődött a KAVOSZ hagyományos országjáró körútja.

 

KAVOSZ - Budapest Bank sajtótájékoztató 2013. november 5.

2013. november 5-én a KAVOSZ és a Budapest Bank közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a bank megkezdi a Széchenyi Beruházási Hitel forgalmazását is.

 

A Business Superbrands 2013 díj átadása

2013-ban hatodik alkalommal ült össze a 16 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely a KAVOSZ Zrt. Széchenyi Kártya Programját érdemesnek találta a Business Superbrands 2013 védjegy viselésére.

 

 

Széchenyi Kártya Fórum 2013 ősz

A KAVOSZ Zrt. tevékenysége során kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minél több lehetőséget biztosítson a vállalkozások részére, hogy azok közvetlenül szerezzenek információt az általa kínált finanszírozási lehetőségekről. Ennek érdekében a helyi VOSZ szervezetekkel és kamarákkal együttműködve 19 állomásos országjáró rendezvénysorozatot tartott november első és december első hete között.

 

KAVOSZ Gazdasági Fórum 2012. június 19.

A KAVOSZ Gazdasági Fóruma 2012. június 19-én, a Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében. A rendezvény témája: A válság okai és következményei
Díszvendég: H.E. Richard T. McCormack, nagykövet

 

A 150.000-ik Széchenyi Kártya és az első Agrár Széchenyi Kártya átadása 2011. október 27.

A 150.000-ik Széchenyi Kártya és az első Agrár Széchenyi Kártya díjátadó ünnepsége 2011. október 27-én a Parlamentben.  Díszvendég: Orbán Viktor, miniszterelnök

 

Sajtótájékoztató az Agrár Széchenyi Kártya elindulásáról 2011. augusztus 30.

2011. augusztus 30-án sajtótájékoztatón jelentettük be, hogy 2011.szeptember 1-jétől igényelhető az Agrár Széchenyi Kártya.
Díszvendég: Fazekas Sándor, vidékfejlesztési miniszter

 

 

A 100.000-ik Széchenyi Kártya átadása 2008. október 9.

A 100.000-ik Széchenyi Kártya, valamint az első 1+1 éves Széchenyi Kártya átadási ünnepsége 2008. október 9-én a Művészetek Palotájában.
Díszvendég: dr. Veres János, pénzügyminiszter
Átvevők: Kádár János, Kissné Szanka Beáta Andrea, Kránicz János, Lippai István, Pirkhoffer Erzsébet, Sárosi Tamás, Schöffer László, Szécsényiné Gres Márta, Székely József, Trézing Gábor

 

A 75.000-ik Széchenyi Kártya átadása 2007. május 15.

A 75.000-ik átadott és a 100.000-ik igényelt Széchenyi Kártya alkalmából tartott ünnepség 2007. május 15-én  a Vajdahunyad Várában, a Mezőgazdasági Múzeum aulájában.
Díszvendég: Kóka János, gazdasági miniszter
Átvevők: Szentiványiné Horányi Ildikó, Keszei Gábor, Fári András, Bottlikné Pápai Violetta Szilvia, Szabó László, Czakó Imre

 

Széchenyi Kártya Fórum - Gödöllő

 

 

 

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!