A KAVOSZ ZRT. JOGI NYILATKOZATA

Tájékoztatjuk Önt, hogy a www.kavosz.hu honlap a KAVOSZ Pénzügyi Szolgáltatásokat Közvetítő Zártkörűen működő Részvénytársaság (a továbbiakban: Társaság) honlapja. A honlap vagy annak bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen jogi nyilatkozatban foglalt feltételeket, ezért kérjük, szíveskedjen az alábbiakat figyelmesen elolvasni!

Kérjük, hogy amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

 

A honlap használata:

A Társaság honlapja - www.kavosz.hu -, annak bármely oldala (aloldal), bárki által szabadon látogatható, annak megnyitáshoz sem személyes, sem egyéb adat, információ megadására nincs szükség.
A Társaság a honlapján teszi közzé a Társaságra, az általa közvetített termékekre vonatkozó publikus információkat, így különösen a Társaság elérhetőségére, a termékekre vonatkozó tájékoztatókat, a publikus szabályzatokat, az igényléssel kapcsolatos információkat és dokumentumokat.
A Társaság honlapján lévő információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem teljeskörűek és nem adnak megfelelő alapot pénzügyi döntés meghozatalához, illetve a szolgáltatás igényléséhez. A Társaság jogosult a honlapját bármikor módosítani vagy elérhetőségét átmenetileg korlátozni. A Társaság nem garantálja a honlaphoz való hozzáférés folyamatosságát és hibamentességét.
A honlap látogatása, az azon lévő információk felhasználása a látogató saját felelősségére történik.

Szellemi alkotáshoz fűződő jogok:

A www.kavosz.hu honlap a Társaság tulajdona. A honlapon és annak oldalain található minden képi és szöveges tartalom (logók, képek, fényképek, grafikák, dokumentumok, adatok, információk, megoldások, stb.) (a továbbiakban: honlap tartalom), valamint azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak éskifejezetten a honlapokon való megjelenést célozzák. A honlap tartalom bármilyen formában – a személyes tájékozódás érdekében történő felhasználást meghaladó mértékben - történő felhasználása – ideértve annak módosítását,másolását, terjesztését, sokszorosítását, publikációban vagy prezentációban történő szerepeltetését, nyilvánosságra hozatalát - kizárólag a Társaság és adott esetben az érintett (pl.: munkavállalók fényképei) kifejezett erre vonatkozó, előzetes írásos engedélyével lehetséges.

Felelősség:

A Társaság weboldalain megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a Társaság felelősséget nem vállal, ezért kérjük, hogy a pénzügyi döntés meghozatala, a pénzügyi szolgáltatás igénybevétele előtt mindig szíveskedjen a kapcsolatot felvenni a Társasággal, illetve a Széchenyi Kártya Program termékei vonatkozásában a Regisztráló Irodákkal a megfelelő, naprakész és teljeskörű információk megismerése érdekében (a Regisztráló Irodák elérhetőségét honlapunkon találja).
A Társaság nem vállal felelősséget azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából adódnak – ideértve azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Adatkezelés:

A honlapon keresztül, azon vagy egyéb hivatalos dokumentumokon feltüntetett e-mail cím felhasználásával megadott személyes adatokat a Társaság az információs önrendelkezési jogról és az információ szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseit betartva kezeli.
Amennyiben a Társaság honlapján keresztül, azon vagy egyéb hivatalos dokumentumaim feltüntetett e-mail címet felhasználva Ön személyes adatokat juttat el a Társasághoz, úgy hozzájárulását adja ahhoz, hogy a megadott adato(ka)t a Társaság az adatközléshez kapcsolódó ügylettel összefüggő célból és ideig kezelje. A személyes adatok kezelésével kapcsolatos részletek az Adatkezelési tájékoztatóban találhatóak. A személyes adatok megadása önkéntes.


A Társaság adatai:

Név: KAVOSZ Pénzügyi Szolgáltatásokat Közvetítő Zártkörűen működő Részvénytársaság
Rövidített elnevezés: KAVOSZ Zrt.
Székhely: 1062 Budapest, Váci út 1-3. ”A” torony. ép. 1. em.
Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-044741
Telefon: 06 1 302 0855
Telefax: 06 1 302 0847
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!