A vállalkozások 2013.07.24. (szerda) 24:00 óráig tudnak regisztrálni a programba, a pályázatokat pedig legkésőbb 2013.07.26-ig kell postára adniuk. A határidőig postázott pályázatokat időrendi sorrendben érkeztetik és értékelik.

2012 áprilisától a KAVOSZ Zrt. által vezetett konzorcium - melynek további tagjai a VOSZ és az MKIK – mint Támogatás Közvetítő vesz részt a „Vállalati tanácsadási szolgáltatás támogatása mikro-, kis- és középvállalkozások részére” című programban, az Észak-Magyarországi és a Dél-Alföldi régióban. A program keretében a vállalkozások vissza nem térítendő támogatást nyerhetnek el többek között üzleti terv, megvalósíthatósági tanulmány, szervezeti átvilágítás, on-line megjelenés, kockázat elemzés, jogi szaktanácsadás, marketingstratégia, illetve egyéb, a vállalkozás működését elősegítő tanácsadói tevékenységek finanszírozására.

A pályázati lehetőség nagy népszerűségnek örvend mindkét régióban és így az észak-magyarországi pályázatok mellett már a Dél-Alföldön beérkezett igények is meghaladják a rendelkezésre álló keret nagyságát. A túligénylés miatt a régióban egyelőre nincs lehetőség további pályázatok befogadására.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!