A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) közgyűlése nemrég fogadta el az elnökség beszámolóját a 2018-ban végzett munkáról és a 2019 évi programot. A vállalkozók érdekében tett lépésekről és az idei tervekről Perlusz László főtitkárt kérdeztük.

  Budapest, 2018. március 20., kedd (MTI) - A sikeres gazdaságpolitikához párbeszédre és szövetségre van szükség - mondta Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség államtitkára kedden a Széchenyi kártya programot működtető Kavosz Zrt. kis- és középvállalkozások (kkv) számára tartott rendezvényén, Budapesten.

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki Urbán Zoltán, az Eximbank vezérigazgatójának halála miatt

A szomorú történtek mindannyiunkat mélyen megrendítettek.

Osztozunk a család, a barátok és a munkatársak fájdalmában.

 

Fájó szívvel búcsúzunk.

 

KAVOSZ Zrt.

Budapest - 2017. november 20.- 2017-ben már negyedik alkalommal kérte fel a Széchenyi Kártya Programot irányító KAVOSZ Zrt. a meghatározó szakmai szervezeteket, médiavállalatokat, szerkesztőségeket és médiaszemélyiségeket, hogy jelöljék a díjra az általuk kiemelkedően tehetségesnek tartott, magyar sajtóban dolgozó fiatalokat. A közel 30 érvényes jelölés közül választotta ki a zsűri a hat legkiválóbbat, aki elnyeri a Junior Prima Díjat 2017-ben a magyar sajtó kategóriában. Az idei díjazottak: Árgyelán Ágnes, Juhász Rita, Köpöncei Csilla, Krizbai Diána, Martin Wanda, Simon Rita

Ünnepélyes keretek között adták át ma Budapesten a 250 ezredik Széchenyi Kártyát és az első 100 milliós Széchenyi Kártya igénylésért járó emlékkártyát a KAVOSZ Zrt. és a Program fennállásának 15. jubileumi évében.

AZ AGRÁR SZÉCHENYI KÁRTYA KERETÉBEN A MAXIMÁLIS HITELÖSSZEG DUPLÁJÁRA EMELÉSE MELLETT IDÉN A KEDVEZŐTLEN IDŐJÁRÁS MIATT KÁRT SZENVEDETT GAZDÁK ISMÉT KAMAT- ÉS KÖLTSÉGMENTES HITELT KAPHATNAK.

Az EU költségvetési biztosa által felvázolt lehetőségek közül a 7+2 éves futamidejű uniós ciklust célszerű választani és minél hamarabb meg kell állapodni a 2020 utáni büdzsé végső kereteiről - fejtette ki meglátását a Portfolio-nak a június végi brüsszeli Kohéziós Fórumon részt vett Krisán László. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara új elnöke szerint át kellene gondolnia a németeknek, hogy befoltozzák a Brexit által ütött költségvetési lyukat, de elítéli azt a felvetésüket, hogy politikai feltételekhez kössék 2020 után az uniós kifizetéseket. Zsabka Zsolt, a kamara Ipari Tagozatának alelnöke szerint ahhoz, hogy kedvező legyen Magyarország számára a következő uniós büdzsé, aktív brüsszeli lobbira is szükség van és ezt el is kezdi a kamara amellett, hogy egy új nagyvállalati tagozatot is felállít. Szép Zoltán, a KAVOSZ Zrt. fejlesztési igazgatója szerint a pénzügyi eszközök arányát csökkenteni érdemes az új ciklusban, de ezzel együtt a garanciavállalás növelését jó iránynak tartja.

A Széchenyi Kártya Program a legeredményesebb évét zárta 2016-ban

Budapest, 2017. február 5. (MTI) - A Széchenyi Kártya Program fennállásának legeredményesebb évét zárta 2016-ban, mintegy 180 milliárd forint értékben az elmúlt 15 év legmagasabb hitelkihelyezése valósult - mondta Krisán László, a Széchenyi Kártya Programot koordináló KAVOSZ vezérigazgatója az MTI-nek.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!