A SZÉCHENYI KÁRTYA FOLYÓSZÁMLAHITEL

A Széchenyi Kártya továbbra is a legkedvezőbb lehetőség vállalkozása átmeneti pénzügyi gondjainak megoldására. A Széchenyi Kártya a már működő mikro-, kis- és középvállalkozások (KKV-k) részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami kamat- és garanciadíj-támogatásban részesített hitelkonstrukció.

Miért előnyös?

  • Kedvező, hiszen a kamat mértéke jelenleg havi 1% alatt van,
  • már 2 hét alatt akár 25 millió Ft hitelhez juthat
  • gyors és egyszerűsített hitelbírálat, csökkentett adminisztráció,
  • akár ingatlanfedezet nélkül,
  • az ország több mint 300 pontján igényelhető,
  • használható átutalással,
  • illetve a MasterCard üzleti bankkártyával készpénzfelvételre, bankkártyás vásárlásra.


A Széchenyi Kártyát minden olyan KKV igényelheti, amely egyéni vállalkozóként vagy egyéni cégként, illetve az Üzletszabályzatban meghatározott gazdasági társaságként vagy szövetkezet formájában legalább egy éve (10 millió Ft feletti hitelkeret igénylése esetén két éve) működik. Igénylési feltétel továbbá, hogy a vállalkozásának ne legyen lejárt köztartozása, valamint megfeleljen a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatban meghatározott egyéb feltételeknek. Hitelkérelmét a regisztráló irodákban, azaz a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a területi kereskedelmi és iparkamarák, vagy a KAVOSZ Zrt. irodáiban nyújthatja be.


A Széchenyi Kártya igényléséhez szükséges igénylési lapokat ezekben az irodákban is beszerezheti, de letöltheti weboldalunkról is. Az irodákban dolgozó kollégák segítséget nyújtanak Önnek az adatok kitöltésében és a szükséges dokumentumok beszerzésében is. A regisztráló irodák a befogadott hitelkérelmet a konstrukcióban résztvevő hitelintézetek közül az Ön által kiválasztott Bankba/Takarékszövetkezetbe továbbítják. A pozitív bírálatot követően a Bank/Takarékszövetkezet köti meg az Ön vállalkozásával a szerződés és nyitja meg a hitelkeretet.